Rüyada hapısten kaçmak

Rüyada hapısten kaçmak isabetli kararlar alacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada hapısten kaçmak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Rüyada hapısten kaçmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada hapse girip kaçmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalettir.

Rüyada hapse girmemek için kaçmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapse girmek ve kaçmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulur.

Rüyada başka birinin hapse girdiğini görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hapse düşeceğini görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden hap almak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments