Rüyada başbakan hanımı görmek

Rüyada başbakan hanımı görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, en büyük acılarının dineceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakan hanımı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada başbakan ve hanımını görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın hanımını görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Rüyada başbakan hanımı görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulur.

Rüyada başbakan hanımını görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına inanılır.

Rüyada dayı hanımını görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek yeni kapılar açılacağına, yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımıyla kavga etmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada hanımı hamile görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments