Rüyada hamile olup doğurduğunu görmek

Rüyada hamile olup doğurduğunu görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, yüksek diploma alacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada hamile olup doğurduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada hamile olmak ama doğuramamak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olup bebek doğurmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada hamile olup doğurmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, ekmeğine leke süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile birinin doğurduğunu görmek yaşamının yoluna gireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, insanların saygısının kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile doğurtmak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, gözyaşının dineceğine inanılır.

Rüyada hamile olup doğuramamak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments