Rüyada hamile doğurtmak

Rüyada hamile doğurtmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada hamile doğurtmak gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğurmak elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kalıp doğurmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile eşinin doğurduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, gereken sabrı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile olup doğurduğunu görmek istenmeyen olayların olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olmak bebek doğurmak yarar getireceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada hamile kalmak ve doğurmak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments