Rüyada hamile müjdesi almak

Rüyada hamile müjdesi almak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamile müjdesi almak gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Rüyada hamile müjdesi almak kazancının ve canın güvence altında olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamilelik müjdesi almak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine müjde vermek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada müjdeci böceği görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada bebek müjdesi vermek elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada telefonda müjdeli haber almak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, statü atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada müjde kelebeği görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada cennetle müjdelendiğini görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments