Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada hamile kadını doğurtmak başkasının hakkına göz dikileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek verdiği sözleri tutacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kadını doğurmak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments