Rüyada hamile kadını doğurmak

Rüyada hamile kadını doğurmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işarettir.

Rüyada hamile kadını doğurmak gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Rüyada hamile kadını doğurmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek tartışmalı bir işe girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadını doğurtmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada hamile olup doğurmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada hamile olup doğuramamak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments