Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, isabetli adımlar atacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada hamile kadını doğurmuş gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ya da yakın çevrenizden kişilerle sizce anlamsız olan veya kıskançlığa dayalı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada hamile kadını doğurtmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğurduğunu görmek amaçlarını yerine getireceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada hamile kadın doğurduğunu görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada hamile kadını doğurmuş görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadının doğurduğunu görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını doğurmak başarıları ile konuşulacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada hamile olup erkek bebek doğurmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek yıpranacağına, strese gireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments