Rüyada hamile olmak doğum yapmak

Rüyada hamile olmak doğum yapmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Rüyada hamile olmak doğum yapmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulur.

Rüyada hamileyken doğum yapmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada hamile doğum yapmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ayıplı yolara sapacağına delalet eder.

Rüyada hamile olup doğum yapmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, zarara gireceğine işarettir.

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments