Rüyada hamile olmadan doğum yapmak

Rüyada hamile olmadan doğum yapmak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, bedeninin de iyileşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına işarettir.

Rüyada hamile olmadan doğum yapmak gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Rüyada hamile olmadan doğum yapmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada hamile olup doğum yapmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalıp doğum yapmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu görüp doğum yapmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile olmak ve doğum yapmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada hamileyken doğum yapmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, ona mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada hamile kadının doğum yapmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments