Rüyada yıkanmak ve keselenmek

Rüyada yıkanmak ve keselenmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, haksızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda, başkalarının onayı ya da izni gerekiyorsa başına buyruk davranmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada biri tarafından keselenmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret eder.

Rüyada yıkanıp keselenmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada yıkanmak keselenmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada banyoda keselenmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalettir.

Rüyada hamamda keselenmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada hamama gidip keselenmek kırgınlık yaşanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada altın keseleri görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek mutluluğun kapıyı çalacağına, yanlış bir karar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments