Rüyada halıyı yıkamaya vermek

Rüyada halıyı yıkamaya vermek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıyı yıkamaya vermek gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Rüyada halı sermek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, büyük üzüntüler olacağına işaret eder.

Rüyada halıya sıçmak sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına tabir olunur.

Rüyada halıdan saç toplamak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halı parçası görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, adeta sinirden küplere bineceğine inanılır.

Rüyada halıfleks görmek kötülüklerden uzak olacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camiye halı almak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada halı kilim çırpmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı yaptığını görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments