Rüyada halı yaptığını görmek

Rüyada halı yaptığını görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, içinin rahatlayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, geçim derdinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada halı yaptığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle tartışma riskiniz var.

Rüyada eskimiş halı görmek üzüleceğine ve kırılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil halı süpürmek küslüklerin biteceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada halıyı ters görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada eve yeni halı almak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane halı görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada halıya uzanmak rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda duvar halısı görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz halı dokumak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments