Rüyada halıyı ıslak görmek

Rüyada halıyı ıslak görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sarsılacağına delalet eder.

Rüyada halıyı ıslak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli davranmamanız durumunda duygusal problemler meydana gelebilir.

Rüyada ıslak halı taşımak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, daha isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada ıslak halı görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış ıslak halı görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, büyük zararlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada halıyı ıslak görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine inanılır.

Rüyada ıslak kağıt para bulmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak cüzdan görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, daha bir sevileceğine işaret eder.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı ıslak görmek çok büyük bir acı duyacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments