Rüyada halı kilim görmek

Rüyada halı kilim görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada halı kilim gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Rüyada halı ve kilim görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada halı veya kilim görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada halı kilim almak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı kilim sermek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski halı kilim görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada halı kilim yıkamak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına delalettir.

Rüyada halı kilim görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı kilim çırpmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments