Rüyada hafif deprem olduğunu görmek

Rüyada hafif deprem olduğunu görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, daha sonra işlerin açılacağına, tövbelerinin kabul olacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada hafif deprem olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusallık yüzdesinin artması netlik kaybı yaratabilir.

Rüyada hafif deprem görmek her nimetin lezzetine varacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada hafif deprem olduğunu görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada hafif dalgalı deniz görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada hafif yer sarsıntısı görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hafif kar yağdığını görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde deprem görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin depremden sallandığını görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem evin yıkıldığını görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments