Rüyada hacerül esvedi öpmek

Rüyada hacerül esvedi öpmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, borçlanıp, hasta olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacerül esvedi öpmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Rüyada hacerül esvedi öpmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada hacerül esvede el sürmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada hacerül esved görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde rüzgar estiğini görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Rüyada esyaları toplamak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada esyalı ev görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada esneyen birini görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada esma görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments