Rüyada esma görmek

Rüyada esma görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada esma gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada çok rüzgar estiğini görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada esneyen birini görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada esma görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada esmaül hüsna zikretmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, geçim derdine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beşar esaduı görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada hacerül esvede el sürmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada esma hüsna okumak eline çok büyük kazanç geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada esmaül hüsna duymak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments