Rüyada hacerül esved görmek

Rüyada hacerül esved görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, helal rızık elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hacerül esved gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Rüyada hacerül esvede el sürmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, herkesin önünde olacağına yorulur.

Rüyada hacerül esved görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına alamet eder.

Rüyada hacerül esvedi öpmek sorunların biteceğine, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada esmaül hüsna okumak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada esortman almak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada estağfirullah çekmek birlikte kâh ağlayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada esya kırmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada esi tarafindan aldatmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments