Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek

Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerleği patlak gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın tekerini patlak görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada patlak araba lastik görmek içinin rahat edeceğine, çok uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlak lastik görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada patlak teker görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlak futbol topu görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlak bisiklet tekeri görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlak mısır yemek ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments