Rüyada telefon açmamak

Rüyada telefon açmamak başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, zor günlerin geride kalacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Rüyada telefon açmamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Rüyada telefon açmamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonu açmamak başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Rüyada çalan telefonu açmamak rahat şekilde geçineceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada açmayan çiçek görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada açmamış pembe gül görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hamur açmaya çalışmak bereketin ve verimin çoğalacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek açmasını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada açma ekmek görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments