Rüyada zeytinli açma görmek

Rüyada zeytinli açma görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, daha iyi anlaşır olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Rüyada zeytinli açma gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız gerekiyor.

Rüyada zeytinli açma görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalet eder.

Rüyada açmamış gül görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet eder.

Rüyada çiçeğin açmasını görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada açmamış pembe gül görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek açmasını görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada hamur açmaya çalışmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada açma börek görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, yeni hobiler edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada açma poğaça görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments