Rüyada güvercin yuvaları görmek

Rüyada güvercin yuvaları görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sorunlarının biteceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvaları gördüyseniz:

  • Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsunuz.

Rüyada yuvada güvercin görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yuvası yapmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yuvası görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalettir.

Rüyada güvercin yuvaları görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercine yuva yapmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments