Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hayallere kavuşulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, malının ve parasının ziyan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yuvası yapmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına inanılır.

Rüyada güvercine yuva yapmak rahatının ve huzurunun bozulacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yuvaları görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yuvada güvercin görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada güvercin yuvası görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments