Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını gördüyseniz:

  • Pişmanlıklarınızın veya geçmişin üzerinde çok fazla durmamalısınız.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek makam sahibi olacağına, umutsuzluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin batıdan doğuşunu görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada güneş batışını görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Rüyada güneş batımı görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güneş batışını izlemek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine delalettir.

Rüyada güneşin batışını seyretmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşin batışı görmek güzel zamanlar geçireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments