Rüyada güneşin batışını seyretmek

Rüyada güneşin batışını seyretmek ekmek ve dünya malı alacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, başarılarının devamının geleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin batışını seyretmek gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Rüyada güneşin batışını seyretmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, zor ve kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada güneşin batışını izlemek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin batışını görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşin batışı görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş batışını görmek borçlarının biteceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada güneşin doğuşunu ve batışını görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments