Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kişinin her daim iyi anılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin üzerine doğduğunu görmek uykusuz geceler yaşanacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada güneşin üstüne doğduğunu görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada güneşin eve doğduğunu görmek istediği evde oturacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet eder.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments