Rüyada arabanın gömüldüğünü görmek

Rüyada arabanın gömüldüğünü görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, adını herkese duyuracağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalettir.

Rüyada arabanın gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Rüyada arabanın gömüldüğünü görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diri gömülmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden gömüldüğünü görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada buğdaya gömülmek rakiplerine yenileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada çamura gömülmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada bebek gömüldüğünü görmek büyük borçlar alınacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada boka gömülmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evde gömü bulmak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments