Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet eder.

Rüyada gümüş taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada yeşil taşlı gümüş yüzük görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş tek taş yüzük görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ters giden işlerin normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada mavi taşlı gümüş yüzük görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada gümüş mavi taşlı yüzük görmek çok büyük bir işe girileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Rüyada gümüş taşlı yüzük görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments