Rüyada gümüş demir para görmek

Rüyada gümüş demir para görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, stres içinde günler geçireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada gümüş demir para gördüyseniz:

  • Bazı konuları kesip atmak gerekse de, büyük bir ilerleme, hamle, yeni bir buluş ya da yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada gümüş demir para görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş para vermek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş para toplamak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yanlış yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada eski gümüş para görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada altın ve gümüş para görmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş para bulmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bozuk para görmek gerginliğin biteceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş para görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments