Rüyada gümüş bir kolye görmek

Rüyada gümüş bir kolye görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş bir kolye gördüyseniz:

  • Olumsuz planlar içinde olmanız mümkündür.

Rüyada gümüş kolye toplamak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kararmış gümüş kolye görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük ve kolye görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet eder.

Rüyada gümüş ve altın kolye görmek gönlünün ferahlayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın ve gümüş kolye görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada gümüş kalpli kolye görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Rüyada birine gümüş kolye takmak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Rüyada gümüş kolye ve küpe görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments