Rüyada gülen kedi görmek

Rüyada gülen kedi görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada gülen kedi gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada gülen kedi görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada gülümseyen kedi görmek çevrenizden takdir görmeye, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gül dağıtmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada gül çekirdeği görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada pembe ve kırmızı gül görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinden kırmızı gül almak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk gül görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birini gülerken görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments