Rüyada gül çekirdeği görmek

Rüyada gül çekirdeği görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ticaret ehli kişi olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada gül çekirdeği gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada gül çekirdeği görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gül çekirdek görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, kazancında bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada çekirdek çitleyen birini görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada öğütülmüş kahve çekirdeği görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeftali çekirdeği görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, saygı göreceğine tabir olunur.

Rüyada domates çekirdeği görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada kabak çekirdeği vermek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çekirdekli meyve yemek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments