Rüyada arabanın bozulduğunu görmek

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına yorulur.

Rüyada arabanın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada arabanın bozulduğunu görmek iç sıkıntınızın azalacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada namazının bozulduğunu görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, türlü musibetlere uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakireliği bozulmak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kapının bozulduğunu görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına inanılır.

Rüyada saatin bozulduğunu görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına işarettir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek maddi zararının giderileceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada araba bozulmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, itibarının ve makamının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments