Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fermuarın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Kötü giden veya sizi kötü etkileyen şeyleri geride bırakmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada fermuarın bozulduğunu görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işarettir.

Rüyada fermuar almak büyük başarılara imza atacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine yorulur.

Rüyada çanta fermuarı görmek mallarının artacağına, bereketin ve karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fermuar açık görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fermuarı görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulur.

Rüyada açık fermuar görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada fermuar açmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, düşünceli ve dalgın olacağına tabir olunur.

Rüyada fermuar görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments