Rüyada kendi evinden kovulmak

Rüyada kendi evinden kovulmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hayatının iyileşeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın evinden kovulmak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinden kovulmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada akraba evinden kovulmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evinden kovulmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulur.

Rüyada birinin evinden kovulmak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Rüyada kendi evinden kovulmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada evinden kovulmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, getirisi çok olan işler yapacağına delalettir.

Rüyada ısten kovulmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Hâlâ İçine Sinmediyse

Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.

Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.

Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest

Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.

0 Okur Rüyası Yorumlandı