Rüyada ağaca dönüşmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yeni siparişler alacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.
Rüyada ağaca dönüşmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına yorulur.
Rüyada domuza dönüşmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet etmektedir.
Rüyada kelebeğe dönüşmek sermayesinin çoğalacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.
Rüyada kaplana dönüşmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.
Rüyada aslana dönüşmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalet eder.
Rüyada vampire dönüşmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işarettir.
Rüyada maymuna dönüşmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.
Rüyada bebeğe dönüşmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.