Rüyada yüzük takmasını görmek

Rüyada yüzük takmasını görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takmasını gördüyseniz:

  • Başkaları hakkında bildiklerinizi paylaşmanız durumunda imajınıza zarar verebilirsiniz.

Rüyada yüzük takmamak sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada yüzük takmayı görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yüzük takmayı unutmak sıkıntılarına ortak olacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğü takmamak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük takmış erkek görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük takmış birini görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada yüzük takmasını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yüzük takma görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments