Rüyada gözlerini kanlanmış görmek

Rüyada gözlerini kanlanmış görmek bir ortaklık kurulacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini kanlanmış gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Rüyada gözü kanlanmış birini görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinden kan akmak elin bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada gözünden kan geldiğini görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada göz kanlanması görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, başarılarının kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerinden kan gelmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada birinin gözünden kan geldiğini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, helal rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan çanağı göz görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada gözünden kan aktığını görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments