Rüyada gözünden kan geldiğini görmek

Rüyada gözünden kan geldiğini görmek bolluğa kavuşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada gözünden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir konuma erişebilirsiniz.

Rüyada birinin gözünden kan geldiğini görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinden kan gelmek gönül gözünün açılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünden kan geldiğini görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada rahminden kan gelmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boğazdan kan geldiğini görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada birinden kan geldiğini görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözden kan gelmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan kan gelmek maddi sorunlarının çözüleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments