Rüyada gözü çıkarmak

Rüyada gözü çıkarmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Rüyada gözü çıkarmak gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada göz çıkarmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin gözünü çıkarmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada kedi gözü çıkarmak onun kıymetini her daim bileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Rüyada gözünden kıl çıkarmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada gözü çıkarmak aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözlerini çıkarmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak duygularının karşılığını alamayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments