Rüyada görümcenin evini görmek

Rüyada görümcenin evini görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, isteklerini yerine getireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcenin evini gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Rüyada görümcenin evini görmek yüksek makamlara geleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş görümceyi görmek kısmetlerinin bollaşacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada görümcenin öldüğünü duymak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret eder.

Rüyada görümceyle tartışma görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada müstakbel görümce görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, gönül kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümceden para almak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada görümce adayını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümce öpmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments