Rüyada aşık olduğu kızı görmek

Rüyada aşık olduğu kızı görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada aşık olduğu kızı gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak çok güzel günler göreceğine, hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada bir kıza aşık olduğunu görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada eski aşık olduğun kızı görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kızı görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada teyze kızına aşık olmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına inanılır.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalettir.

Rüyada aşık olunan kızı görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments