Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek daha kararlı bir kişi olunacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Sınır koymak istediğiniz konular olabilir.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına inanılır.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada habersiz fotoğraf çekilmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hayatının zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments