Rüyada gölden altın toplamak

Rüyada gölden altın toplamak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, ailesini kaybedeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada gölden altın toplamak gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Rüyada gölden altın toplamak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölden balık toplamak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek altın toplamak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada altın para topladığını görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada çeyrek altın topladığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kısmetlerinden olacağına işaret eder.

Rüyada çamurun içinden altın toplamak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada yerden altın para toplamak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulur.

Rüyada avuç avuç altın toplamak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments