Rüyada göl görmek

Rüyada göl görmek kötülüklerden uzak olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, üzüntünden sağlığından olacağına işarettir.

Rüyada göl gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada göl kenarında ev görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl yada deniz görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada su göl görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada göle düşüp boğulmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını göle sokmak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölde su görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada urfa balıklı gölü görmek uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada göl deniz görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments