Rüyada gökyüzünde nur görmek

Rüyada gökyüzünde nur görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hem çok mutlu olacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde nur gördüyseniz:

  • Planlarda bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada gökyüzünde nur görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek işlerinde bereket olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini nur yüzlü görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, üzücü haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur topu gibi erkek bebek görmek parasal kaygılardan kurtulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada said nursi görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nurdan ışık görmek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments