Rüyada gökyüzü yıldızları görmek

Rüyada gökyüzü yıldızları görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, helal ekmek yiyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kazancın her daim artacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzü yıldızları gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden yıldız düştüğünü görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde ay ve yıldız görmek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments