Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünü yıldızlarla gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzü yıldız görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünün yıldızlarla dolu olduğunu görmek zorlukların baş göstereceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve yıldızları görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments