Rüyada gökten inen melek görmek

Rüyada gökten inen melek görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten inen melek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iş birlikleri ya da ortaklıklar kurabilir, başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada gökten inen melek görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten inen insan görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten inen bebek görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada gökten melek indiğini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gökte melek görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, içine kapanacağına delalettir.

Rüyada infitar suresini okumak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada ing konuşmak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments